Selectare

Selectare

Tratarea apelor uzate este un domeniu de inginerie vast care necesită o gamă diversă de echipamente si tehnologii. Deseori, mai multe produse pot indeplini aceasi functie, dar întotdeauna va fi doar un produs care este cel mai adecvat pentru aplicatia specifică.

O dimensionare si selectare corecta ofera intotdeauna rezultate optime, o durata de functionare lunga, un service de mentenanta redus si costuri optime de exploatare. Va oferim consultanta si asistenta tehnica in selectarea produsului optim pentru aplicatia Dvs.

Pentru a face recomandari cat mai precise va rugam sa ne ajutati cu o descriere cat mai exacta a domeniului si conditiilor de aplicatie pentru care necesitati un produs sau o solutie. Desene, fluxuri tehnologice, debite sau doar o schema de mana. Toate acestea contribuie la o imagine mai exacta a cererii Dvs. Cu cat sunt mai consistente datele primite cu atat mai exacta va fi si recomandarea noastra.

Servicii de inginerie

Servicii de inginerie

La cerere, va sustinem cu servicii de proiectare si dimensionare – dimensionari tehnice, hidraulice, electrice, calculatii ale necesarului de oxigen, etc. – si desenele tehnice necesare implementarii produselor noastre. Toate produsele noastre sunt disponibile in diferite variante constructive, de la “standard” la “individual adaptate”. De exemplu pentru majoritatea produselor materialul standard de fabricare este otelul inoxidabil AISI 304, dar si alte materiale sunt disponibile. Sau poate este necesara o alta dimensiune constructiva decat cele standard.

Va stam la dispozitie cu proiectare si consiliere tehnica pentru partea de alimentare si protectie electrica a produselor noastre. O dimensionare corecta a sectiunii cablului de alimentare electrica sau a protectiilor de motor este esentiala pentru o functionare optima si sigura a agregatelor.

Ofertare si livrare

Ofertare si livrare

Produsele asa cum sunt descrise pe aceasta pagina sunt in dotare standard, fara accesorii suplimentare. Oferta noastra de pret contine descrierea exacta a produsului, dimensiunile si caracteristicile tehnice cu care se livreaza.

Adaptari sau modificari, la cererea clientului, a unui produs necesita o cerere de oferta scrisa din partea clientului care mentioneaza toate modificarile dorite ale produsului. Livrarea unui produs modificat la cererea clientului se face exclusiv contra plata in avans. Ambalajul si costurile de transport sunt incluse in oferta noastra de pret. Produsele sunt asigurate pana la destinatie. Descarcarea produselor cade in sarcina clientului.

Toate produsele se livreaza cu manual de operare si intretinere in limba romana. Manualele sunt puse la dispozitie doar in format PDF, livrat prin email.

Montaj si intretinere

Montaj si intretinere

Aveti optiunea de a executa montajul echipamentelor achizitionate prin personalul nostru de montaj. Montajul corect al echipamentelor este prima conditie pentru o operare fara probleme a acestora.

Tehnicienii nostri au o vasta experienta – experienta de care puteti profita si Dvs. Solicitati pentru montaj firma noastra. Pe langa un montaj corect, documentat fotografic, va aflati deja in contact direct cu persoana care va poate efectua pe viitor si serviciul de intretinere. Astfel profitati de la inceput de avantajul de a avea totul dintr-o mana: montaj si service executate de catre livrator – garantia bunei functionari!

De ce intretinere? Prin controlul periodic al echipamentelor in general se prelungeste substantial durata de viata a acestora. Iregularitati sunt identificate din timp si pot fi remediate inainte de a duce la un defect. Serviciile de intretinere se executa conform planului de mentenanta si la intervalele prescrise de producatorul echipamentului livrat.

La incheierea unui contract de service si mentenanta cu firma noastra puteti beneficia de inca un an de garantie peste perioada deja garantata prin certificatul de garantie.